Diamond Microdermabrasie

 

Diamond-dermabrasie is toepasbaar bij de volgende problemen:

 

-  Anti-aging door de door zon beschadigde huid;

 

-  Verbetering van de doorbloeding van een rokershuid;

 

-  Vermindering van fijne lijntjes en vergrootte poriën;

 

-  Vermindering van ouderdomsvlekken;

 

-  Vermindering van oppervlakkige acnelittekens;

 

-  Vermindering van mee-eters (blackheads en whiteheads);

 

-  Vermindering van de vette huid;

 

-  Verbetering van de algehele gezondheid van de huid.

 

Diamond microdermabrasie voor een gladde en gezonde huid.

Diamond-dermabrasie is een niet-operatieve diepe huidpeeling. Met behulp van steriele diamanten kopjes worden de bovenste huidcellen verwijderd. Tegelijkertijd worden de dode huidcellen en het vuil afgezogen door een vacuümtechniek, die tevens de doorbloeding van het gelaat stimuleert.

Deze procedure verwijdert huidonvolkomenheden, vlekken, rimpels en ongewenste pigmentatie van de huid. Afhankelijk van uw doelstelling kunt u de diamond-dermabrasiebehandeling ondergaan als een losse behandeling of in kuurverband.
Diamond-dermabrasie is in alle gevallen een geweldige behandeling en maakt dat de huid toegankelijk is voor het insluizen van producten met werkstoffen, omdat de huid deze nu beter kan opnemen. Hierdoor is de behandeling ook uiterst effectief in combinatie met een meso therapie.

Na de behandeling

Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid zacht en strak aanvoelt en een stralender en gezondere tint heeft.
Diamond dermabrasie wordt meestal toegepast op het gezicht maar kan ook worden toegepast op hals en decolleté. U kunt eens in de maand en diamond dermabrasie behandeling ondergaan voor een flinke oppepper. Voor een optimaal resultaat dient u meerder keren een behandeling aan te gaan.


Diamond dermabrasie is volkomen veilig en 100% pijnloos.
Deze behandeling kan om binnen 7 a 10 dagen herhaald worden.

U zult de behandeling als heerlijk ontspannend ervaren, dus verwen u zelf en maak een afspraak.

Is het geschikt voor mij?

Alle huidsoorten en -kleuren zijn met deze methode te behandelen. Mensen met een goede algemene gezondheid, een goede huidteint en realistische verwachtingen ten aanzien van het resultaat zijn uitstekende kandidaten voor diamond dermabrasie.
Diamond dermabrasie kan worden toepgepast bij diverse huidcondities en is heel succesvol gebleken bij: - droge huid - rijpere huid - fijne lijntjes en rimpeltjes - vette huid - vergrote en/of verstopte poriën - vale en/of doffe huid - rokershuid - zonbeschadigde huid - acne littekens.

Wat zijn de contra-indicaties?

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met een van de volgende condities:
- psoriasis - huidkanker - rosacea - ernstige acne - onstabiele diabetes - auto-immuunafwijkingen - fragiele haarvaten - actieve eczeem – seborrhoische dermatitis - heftige couperose - door virussen veroorzaakte lesies, herpes simplex, gordelroos - door de zon verbrande huid - zichtbaar gebroken adertjes - niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen - zwangerschap.