Wie ben ik?

Mijn naam is Debby Bier. Naast mijn werk als therapeute ben ik moeder van zoon Jaimy (1996).

Ik ben na mij opleiding begonnen als schoonheidsspecialiste en heb nu ruim 20 jaar ervaring. Daarnaast verzorg ik nog steeds pedicure.
Mijn insteek daarbij is, dat als mensen zich (uiterlijk) beter voelen ze zich vaak ook lichamelijk fitter en gelukkiger voelen.

Voedings-consulent

Doordat ik in mijn werk als schoonheidsspecialiste veel dames (en soms heren) tegen kwam met gewichtsproblemen, ben ik me daar in gaan verdiepen en dat heeft me uiteindelijk doen besluiten om de opleiding Voedings-consulent te volgen. Daarbij heb ik altijd het verband van gezonde voeding in op de huid onderkend en een stabiel lichaamsgewicht gepromoot bij mijn klanten.

Opleidingen

Vanuit de passie en het begrip dat je met goede voeding ontzettend veel kunt bereiken ben ik mij verder gaan verdiepen in alle systemen van ons lichaam. Dat heb ik eerst gedaan door het volgen van de opleiding Medische Basiskennis en daarna een 2-jarige opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Beide opleidingen hebben een HBO niveau en heb ik met succes afgerond. Dit heeft mij zoveel nieuwe inzichten en kennis gegeven dat ik dit geïntegreerd heb in mijn Praktijk MicroVitaal.

 

Ik heb de volgende (vak)opleidingen gevolgd en met succes afgerond:

Schoonheidsspecialiste (1990)

Pedicure (1992)

Voedingsconsulent (2013)

Medische Basiskennis (2016)

Orthomoleculair Epiginetisch Therapeut (2017)