Wie ben ik?

Mijn naam is Debby Bier 

Ik ben na mij opleiding begonnen als schoonheidsspecialiste en heb nu ruim 20 jaar ervaring. Daarnaast verzorg ik ook pedicure.

Gaande het opbouwen van mijn zaak ben ik mij ook gaan verdiepen in gezonde voeding en zodoende in 2013 begonnen als PS. food & lifestyle coach ( voorheen PowerSlim)

Mijn insteek daarbij is, dat als mensen zich innerlijk en uiterlijk beter voelen ze zich vaak ook lichamelijk fitter en gelukkiger voelen.

Voedings-consulent

Doordat ik in mijn werk als schoonheidsspecialiste veel dames (en soms heren) tegen kwam met gewichtsproblemen, ben ik me daar in gaan verdiepen en dat heeft me uiteindelijk doen besluiten om de opleiding Voedings-consulent te volgen. Daarbij heb ik altijd het verband van gezonde voeding in op de huid onderkend en een stabiel lichaamsgewicht gepromoot bij mijn klanten.

Opleidingen

Vanuit de passie en het begrip dat je met goede voeding ontzettend veel kunt bereiken ben ik mij verder gaan verdiepen in alle systemen van ons lichaam. Dat heb ik eerst gedaan door het volgen van de opleiding Medische Basiskennis en daarna een 2-jarige opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Beide opleidingen hebben een HBO niveau en heb ik met succes afgerond. Dit heeft mij zoveel nieuwe inzichten en kennis gegeven.

 

Ik heb de volgende (vak)opleidingen gevolgd en met succes afgerond:

                                                           

Schoonheidsspecialiste (1990)

Pedicure (1992)

PS. food & lifestyle coach(2013)

Voedingsconsulent (2013)

Medische Basiskennis (2016)

Orthomoleculair Epiginetisch Therapeut (2017)